Het nieuwe materiaal voor de Wijkhelden is binnen!

Vrijdag 05 december 2014

Veiligheidshesjes

Ze zijn binnen: de stoere veiligheidshesjes met het Wijkheldenlogo groot op de rugzijde.
Het dragen van het veiligheidshesje heeft een paar voordelen. Zo ziet iedereen dat u als vrijwilliger bezig bent om de buurt schoon te houden. Dit blijft doorgaans niet onopgemerkt. Onze ervaring leert namelijk dat wanneer er een persoon of groepje herkenbaar door de wijk loopt er snel meer aanmeldingen volgen. Zo wordt uw buurt nog schoner! Veiligheid is een nog belangrijker motief om de hesjes te dragen. De reflecterende banen in combinatie met de felgele kleur maken dat u onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent voor het verkeer.

Emmers en knijpers

Ook de emmers en knijpers zijn binnen. De knijpers zijn in verschillende formaten op voorraad. Met een steel van 70 en 90 cm. De laatste is handig voor de (grotere) volwassenen. Verder beschikken we ook over draagbare aluminium ringen waarmee het makkelijk is de afvalzak open te houden en het zwerfafval er zo in kan.

Materiaal bestellen?

Als u Wijkheld bent kunt u het materiaal eenvoudig bestellen door u in te loggen. Vanuit uw eigen account kunt een bestelling plaatsen.

Kinderen en volwassenen houden hun eigen buurt sch

Eind vorig jaar is het zwerfafvalproject Wijkhelden in de regio van start gegaan. Zowel kinderen als volwassenen leveren binnen dit project een bijdrage aan een schone buurt. De aanmeldingen stromen binnen. Inmiddels zijn er al ruim 400 vrijwilligers (volwassenen en kinderen) actief met het opruimen van zwerfafval, op maar liefst 117 locaties in de regio. Heb jij je ook al aangemeld als Wijkheld?

  • Wist u dat ...
  • Het meer dan 100 jaar duurt voordat een plastic frisdrankflesje is verdwenen ...