De praktijk in Heumen

Materiaal

We hebben voor de Wijkhelden speciale outfits samengesteld bestaande uit: een reflecterend veiligheidshesje, een knijper, een zakhouder (ring) voor de volwassenen en een emmer voor de jongens en meisjes. Het materiaal, inclusief de speciale zwerfafvalzakken, kun je eenvoudig na inschrijving via je account bestellen.

Ophalen of bezorgen
Nadat je het materiaal besteld hebt, neemt een medewerker van de gemeentewerf van de gemeente Heumen contact met je op voor het ophalen of bezorgen van het materiaal.

Verzamelen en ophalen

De zwerfafvalzakken worden tegelijk met het restafval ingezameld. Je kunt de zwerfafvalzakken op de dag dat Dar het restafval inzamelt ook aan de straat zetten. Het is belangrijk dat je de restafvalzakken en de zwerfafvalzakken bij elkaar zet. Je kunt de zwerfafvalzakken een keer per twee weken aanbieden, tegelijk met de bruine restafvalzak.

Inzameldag
Op www.dar.nl/afvalwijzer vind je jouw inzameldagen. De inzameldagen vind je ook in de Dar app. Met de app kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je welk afval buiten kunt zetten. 

  • Wist u dat ...
  • Een frietbakje van plastic er na maar liefst 90 jaar nog ligt ...