De praktijk in Beuningen

Materiaal

We hebben voor de Wijkhelden speciale outfits samengesteld bestaande uit: een reflecterend veiligheidshesje, een knijper, een zakhouder (ring) voor de volwassenen en een emmer voor de jongens en meisjes. Deze materialen, inclusief de speciale zwerfafvalzakken, kun je eenvoudig na inschrijving via jouw account bestellen.

Zwerfafvalpas
Als Wijkheld krijg je een speciale zwerfafvalpas. Hiermee doe je jouw zwerfafvalzakken in de ondergrondse restafvalcontainers. Vraag deze pas bij Dar aan. Vermeld altijd je e-mailadres.

Dar bezorgt tijdelijk het materiaal
Na bestellen krijg je per e-mail een kopie van je bestelling. Op dinsdagen bezorgt Dar tijdelijk materiaal bij Wijkhelden uit de gemeene Beuninen. Normaal gesproken haalt u het materiaal als Beuningse Wijkheld op bij de gemeentewerf, Van Heemstraweg 95 in Beuningen. De gemeentewerf is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Let op! Door het grote succes van Wijkhelden, hebben we nu niet al het materiaal op voorrraad. Hierdoor kan het langer duren voordat wij jouw spullen leveren. Zodra het materiaal binnen is, leveren wij dit weer. Excuses voor het ongemak.

Stoppen? Lever je materiaal in!
Stop je helaas als Wijkheld? Meld dit dan bij Dar en lever je materiaal in. Liever op laten halen? Geef dit dan aan in het bestelformulier als je ingelogd bent op deze website. Dankjewel.

Verzamelen en ophalen

De zwerfafvalzakken kan je in de ondergrondse restafvalcontainer doen. Hiervoor gebruik je de Wijkhelden afvalpas die je alleen voor de zwerfafvalzakken gebruikt. Voor je huishoudelijke restafvalzakken gebruik je de gewone afvalpas. Je kunt je zwerfafvalzakken dus 24 uur per dag en 7 dagen per week in de ondergrondse restafvalcontainer doen.

  • Wist u dat ...
  • Het gemiddeld 2 jaar duurt voor een sigarettenpeuk helemaal is vergaan ...