Nieuws

Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2024

12 maart 2024
floepertjefloepertjeAfbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Wij gaan voor een schone wereld!

Op zaterdag 23 maart 2024 maken we in Nederland onze omgeving weer wat schoner tijdens de Landelijke Opschoondag. Het is een extra kans om samen zwerfafval op te ruimen en onze buurt te verbeteren. Daarbij hebben we ook jouw hulp als Wijkheld nodig! Samen met de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen nodigen wij jou uit om deze dag een extra ronde zwerfafval op te ruimen. Zo houden we samen onze buurten schoon, fris en groen.

Doe ook mee!

Help je ook mee tijdens de Landelijke Opschoondag? Ga met je Wijkheldenteam aan de slag. Vraag je buren, collega’s, familie, school of vereniging om mee te doen. Of ga als volwassene lekker alleen op pad!

Of sluit aan bij een bestaande actie zoals Dukenburg-schoon

Een fanatieke Wijkheld in Nijmegen Dukenburg, Hein Kneepkens, organiseert samen met de veilige buurtApp, de wijkmakerij en Bindkracht 10 de ‘Dukenburg-schoon’ campagne. Tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart ruimen zij in elke buurt in Dukenburg zwerfafval op. Daarbij trommelen ze graag zoveel mogelijk volwassenen op om mee te helpen. Kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Meld je hiervoor aan via DUKENBURG-SCHOON@outlook.com. Geef je naam en het aantal personen met wie je aansluit door. Vermeld ook in welke buurt van Dukenburg je woont of op wilt ruimen.

floepertjefloepertjeAfbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Gerelateerd nieuws

Kies jouw gemeente