Nieuws

Nieuwe Wijkhelden website

23 februari 2021
floepertjefloepertjeAfbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Vanaf 1 maart 2021 hebben wij een nieuwe website. Deze website is beter, sneller en gebruiksvriendelijker dan de website die we eerst hadden. We letten beter op jouw privacy en we maken het makkelijker om je aan te melden als Wijkheld.

Meld je opnieuw aan vanaf 1 maart 2021

Helaas is er één nadeel van de nieuwe website. We kunnen en mogen niet zomaar de persoonsgegevens van de ingeschreven Wijkhelden overzetten van de oude naar de nieuwe website. Daarom is het dus nodig dat je je opnieuw inschrijft als begeleider of vrijwilliger. En niet alleen jezelf als volwassene, maar ook alle kinderen in jouw team meld je opnieuw aan. Meld je hier opnieuw aan.

Aandacht voor persoonsgegevens

Het spijt ons dat dit zorgt voor extra werk voor jou. Maar om met aandacht om te gaan met jouw persoonsgegevens, is deze stap nodig. Het is even werk, maar dan is het ook met zorg gedaan.

Looproutes invoeren vanaf 1 maart 2021

Vanaf 1 maart 2021 voer je de looproutes van kinderen in deze nieuwe website. Door een verandering in het systeem van de nieuwe website heb je tot de tweede zondag van de volgende maand om de looproutes van kinderen in te voeren van de afgelopen maand.
Bijvoorbeeld: voor de looprondes van maart, heb je tot en met zondag 11 april om de loopronde van maart in te voeren. Een overzicht van uitbetalingen en invoeren looprondes vind je hier.

 

floepertjefloepertjeAfbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Gerelateerd nieuws

Kies jouw gemeente